Tuesday, August 27, 2013

Nasi Arab


Dulu org dok sebut2 makan nasi arab  ni sedap tp saya tak pernah terfikir nak makan dan tak pernah pon rase terliur kalau org bercerita sedapnya nasi arab ni tapi sejak tahun lepas sehari sebelum melahirkan ain,siang makan esok pagi tu dah selamat melahirkan ain mule merase nasi arab,kalau ade org ajak makan laju jer nak ikut.hehehe

Yang sebenarnya hari kejadian kat bawah ni adalah menyambut harijadi bos yg bertudung kaler pink tu yang ke bape tahun tak boleh syerla kan






Mmg berbaloi kalau ajak kiteorg pg makan..habis licin semua.We ols pg makan kat restoren aljawaher sungai isap.So far dah beberape  kali saya pg kesemua nasi arab yg dihidangkan mmg sedap lah,kire bolehla masuk tekak,anak2 pon suke makan nasi die.

So kalau ade yg teringin nak makan nasi arab dan kebetulan datang/balik ke ktn,singgahla ke restoren ini

2 org nak conteng on "Nasi Arab"

Syima ~Mama Kyra~ on August 28, 2013 at 9:17 AM said...

wah best ler besday bos siap celebrate kt luar lagi..mkn free!! :D

perencah n.arab kitaorg kt rmh tak buat2 lg..wknd je p OH. tgu abis OH kot baru layan masak2 :)

anna on August 29, 2013 at 8:55 AM said...

hari2 makan free pastu nak tgk penimbang berat pk 100x nak naik....:p

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez