Tuesday, September 10, 2013

Happy Birthday Fitri

9 org nak conteng
Today is Fitri's birthday....he's turning 3 yo!

Alhamdulillah fitri membesar dengan baik dan sihat.Mulut sangat banyak hokey! Kelmarin budak 2 org tu berebut skru driver maka haruslah kene marah kan,fitri relak je pas kene marah tp hariz maybe sbb die dah besar kot merajuk la konon2 tp saya biarkan die merajuk sendiri.Kendian D cakap fitri pujuk hariz,alalala comel sangat tp sayangnya D takde rakam pulak adegan pujuk memujuk tu.

Lebih kurang la dialog fitri

datang dekat hariz sambil cuit2 pipi hariz"abg hariz,kita takyah kawan mami ngn dadi yer"

Rugi sangat tak dpt tgk fitri pujuk hariz

Lagi dialog fitri

Fitri: Mami,yg warna merah tu mami tak bawak ke?
Mami: warne merah ape?
Fitri: yang mende jatuh ain tu
Mami: Oh....(baru dpt gambaran ape mende warne merah tu),harini mami tak bwk sbb kita nak pg umah atok jer
Fitri: oooo

Mende warne merah tu ialah mobywrap.Hehehe..clever boy!

Semoga fitri membesar menjadi anak yang soleh,yang bijak,yang pintar,yang berjaya dan berguna didunia dan akhirat.Amin......We love u!!


 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez