Tuesday, September 10, 2013

Happy Birthday Fitri


Today is Fitri's birthday....he's turning 3 yo!

Alhamdulillah fitri membesar dengan baik dan sihat.Mulut sangat banyak hokey! Kelmarin budak 2 org tu berebut skru driver maka haruslah kene marah kan,fitri relak je pas kene marah tp hariz maybe sbb die dah besar kot merajuk la konon2 tp saya biarkan die merajuk sendiri.Kendian D cakap fitri pujuk hariz,alalala comel sangat tp sayangnya D takde rakam pulak adegan pujuk memujuk tu.

Lebih kurang la dialog fitri

datang dekat hariz sambil cuit2 pipi hariz"abg hariz,kita takyah kawan mami ngn dadi yer"

Rugi sangat tak dpt tgk fitri pujuk hariz

Lagi dialog fitri

Fitri: Mami,yg warna merah tu mami tak bawak ke?
Mami: warne merah ape?
Fitri: yang mende jatuh ain tu
Mami: Oh....(baru dpt gambaran ape mende warne merah tu),harini mami tak bwk sbb kita nak pg umah atok jer
Fitri: oooo

Mende warne merah tu ialah mobywrap.Hehehe..clever boy!

Semoga fitri membesar menjadi anak yang soleh,yang bijak,yang pintar,yang berjaya dan berguna didunia dan akhirat.Amin......We love u!!


9 org nak conteng on "Happy Birthday Fitri"

Hayati Sakaria on September 10, 2013 at 12:07 PM said...

Happy birthday Fitri... Semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia & akhirat.

asam garam hidup on September 10, 2013 at 12:57 PM said...

happy besday Fitri..

anna on September 11, 2013 at 9:47 AM said...

TQ auntie yati
tq kak ina

Adlin Mohamad on September 11, 2013 at 2:03 PM said...

happy bday fitri cute ..pipi cam epal hehehe

Khairyna on September 11, 2013 at 3:48 PM said...

Hepi besday fitri..alololo comey je dia pujuk abg ye..kenapa fitri ckp "yang mende jatuh ain tu"? ain pernah jatuh ke?

anna on September 12, 2013 at 5:25 PM said...

tq auntie lin
zie,sbb aritu die penah tanye kenape mami pakai mende tu,so jawapan yg kita bagi tu sampai sekarang die igt.pasni kene fikir dulu jawapan sblm menjawab soklan dari anak..hehehe

:: Princess Violet :: on September 16, 2013 at 5:21 PM said...

Happy belated birthday Fitri....

inazamri on October 6, 2013 at 6:30 PM said...

salam kenal dari akak.Done follow(50)

Syima ~Mama Kyra~ on October 7, 2013 at 1:04 PM said...

ep belated besday Fitri..smg mbesar dgn sihat dan bijak :)

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez