Monday, October 7, 2013

Jom kemas Stor rumah


This is keadaan ruang stor sebelum ade rak


Rasa macam serabut giler tgk setor macamni tapi sekarang tidak lagi.

Tadaa....lebih kemas dan teratur kan?

Almari segera belum siap sepenuhnya.Daddy akan buatkan tirai untuk tutup baju2 ni. 
 Setor ni baru 50% kemas.
So puan2 kalau ruang stor anda sempit mcm saya,sila2 cube idea ni.Jika baju2 puan2 dah tak muat almari boleh juga cube idea bernas suami saya ini. Dulu bile bukak stor rase mcm serabut giler sbb tgk kotak bersusun2 dan tak diorganisekan dengan baik tp skang lapang je dada tgk stor,kadang2 feeling2 ade walk in wardrobe pulok...hahahaha
Kalaula saya dapat bilik khas macamni.Alangkah bahagianya.Ngehngehngeh

 

9 org nak conteng on "Jom kemas Stor rumah"

Hayati Sakaria on October 7, 2013 at 11:13 AM said...

Akhirnya Anna post entry baru... Kemain lama tak update... bz yer?

anna on October 7, 2013 at 11:41 AM said...

yelah tie,nak hujung2 tahun ni kan...semuanya nak kene cepat buat.terimakasih sbb rajin menyinggah blog picisan ni...hehe

Syima ~Mama Kyra~ on October 7, 2013 at 1:02 PM said...

wah..kemas gitu..good idea..bole tiru camni bila pndh umah baru..tp stor kami kecik cinonet bwh tgga..kekeke

pssttt...rajin update nmpk!! BE baru muncul ke? brp BE? :)

Adlin Mohamad on October 7, 2013 at 3:59 PM said...

kalau tgk bilik stor kita mau pengsan hahahha bila nak cantik cam bilik anna ni..

anna on October 8, 2013 at 9:10 AM said...

umh baru k.syima bsr,boleh allocate 1 bilik khas utk stor,blh la kemas stor mcm umh kiteorg.

anna on October 8, 2013 at 9:10 AM said...

kalau lin tgk stor kiteorg sblm kemas gitu pon lin boleh pengsan...hehehe

Deanna Aris on October 9, 2013 at 10:11 PM said...

hi, singgah sini. jom jengah blog saya :)
PENANGAN ESP: Berat Badan Turun, Makin CUN & Macam Anak Dara Walaupun Anak 1

~*Dandelicious Princess*~ on June 3, 2014 at 10:58 AM said...

Kemas. Suke part susunan bj tu

Anonymous said...

mcmane sangkut baju tu...? bole zoom dkt sikit x sis..nak buat contoh...huhuhu

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez