Wednesday, November 20, 2013

Anjung Naluri Konvokesyen 2013


Kejadian berlaku di dewan KIPSAS (Kolej Islam Sultan Ahmad Shah) Kuantan. Actually tadika dan taska hariz dan fitri pon terletak dalam kawasan KIPSAS.Jarak dari rumah ke sekolah lebih kurang 10 minit.


Tahun ni tahun pertama fitri buat persembahan depan orang ramai,bukanla persembahan beriye2 sangat cume catwalk je tp itu pon bukan catwalk sangat ,berdiri je sambil diiringi 2 orang cikgu kat belakang.

video







Saya perhatikan dalam ramai2 fitri yang paling aktif kat atas pentas tu.Melompat sane melompat sini,baling songkok ambik songkok,usik kawan sane usik kawan sini cume nasib baik je die tak terjun ke bawah pentas.

Budak2 5 tahun pulak buat persembahan nasyid. Sebelum hari konvo, hari2 hariz menyanyi kat rumah sampaikan saya sendiri pon boleh hafal nasyid yg die nyanyi,same jugak dgn fitri dan daddy.Cume ain jer tak boleh hafal sbb ain tak reti bercakap lg tp die boleh kenal bile hariz stat pasang lagu tu dekat tab.Bile dgr je start la die menari.
Comel tak kak ton??
Hariz dan rakan baik

Hariz ade dekat sebelah kawan baik tp tak nampak sbb die pendek

video

Last show.Nasyid anak soleh anak-anak murid bersame cikgu2.Tengokla betapa susahnya cikgu2 nak handle budak2 ni.

 Can u spot hariz?
Siap kepala kene pegang dgn ustaz.hehehe...ustaz ni fasih sangat bahasa arab.Kagum!







This is the most moment yg ditunggu2.Acara penyampaian sijil. Acara ni untuk anak2 4,5 dan 6 tahun sahaja.




Bile dah hujung2 gini mule la masing2 buat perangai sbbnya masing2 dah bosan.Maka selesai semua acara tak smpt nak tgg makan  kami pon balik rumah tapau KFC ajer.

Selesai sudah hari konvokesyen Taska Anjung Naluri sesi 2013.Jumpe lagi tahun depan!

6 org nak conteng on "Anjung Naluri Konvokesyen 2013"

Syima ~Mama Kyra~ on November 20, 2013 at 3:47 PM said...

cantik bju melayu hariz sume bdk2 hijau seragam..tecer bg ke bj melayu tu?

kemain fitri segak bergaya :D tp video tu cni x bole bukak. block kot..nt i tgk klu umah.

anna on November 20, 2013 at 4:46 PM said...

TQ...tempah sendiri la kaksyima,cikgu tlg beli kain je tp duit kain ttp parent kene byr....huhuhu
hariz pakai songkok so fitri pon nak pakai jgk

teratak usang on February 24, 2014 at 10:59 AM said...

Akak,taska ni mcm mna?ok tak?igt nak antar b
Anak kat sna jugak

anna on February 24, 2014 at 11:05 AM said...

alhamdulillah...so far ok dan berpuashati htr anak2 ke sane
teratak usang duduk kat mane?

wani said...

Indera sempurna..tapi contact selalu xdpat..mcm mna ye nak contact nk tanya pasal taska tu?ke gi sana terus ye?sbab aritu xsmpat nak gi sndri sbb bersalin awal..huhu..takut xsempat booking je..

anna on February 26, 2014 at 11:43 AM said...

nak htr anak umur berape?
senang pg terus dan jumpe penyelia kat sane sbb tmpt terhad especially untuk baby

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez