Thursday, December 19, 2013

Akibat blackout


Perkara yang buat saya risau dan susah hati ketika banjir adalah INI
6 hari terkurung dalam ni
 Daddy dah warn,jangan buke DF ni,nanti udara sejuk keluar
Ku tahan perasan untuk bertanya kabar dgn EBM dalam peti tu
 Dan bile eletrik kembali berfungsi,inilah hasil yang terpakse ku korbankan
Dan ini saja hasil yg dapat diselamatkan

Ape pon yang terjadi saya redha.Biarpon banyak tu jer dpt diselamatkan at least ade dr tak ada langsung.Mase hari pertame lagi saya dah memikir macammane la saya nak bangun semule untuk mengumpul EBM ain hingga sampai ke satu tahap saya dah tak rase risau dan saya pasrah jela.Kalau ade rezeki untuk ain ade la.

Kalau korang nak tau,selepas 6 hari terputus bekalan letrik,DF ni masih sejuk semase saya mengasing EBM2 ni.Yg mane dpt diselamatkan tu masih beku!Itu adalah stok yg duduk paling bawah sekali dlm DF.Terime kasih la kepada kwn2 EBM bahagian atas sbb menyelamatkan nyawa kwn2 dibahagian bawah,hehehe.....

Sekarang ni saya mengepam menggunakan teknik marmet sbb spectra kesayanganku dah rosakkkk.....huahuahua.Motor die dah uzur agaknya,suction tak rase langsung!Padanla dengan usia die..hampir 6 tahun dah,manusia pon semakin tua semakin uzur apetah lagi mesin kan

Semoga saya tabah untuk bangkit dan mengumpul semula EBM untuk ain.GO ana GO!!



3 org nak conteng on "Akibat blackout"

Khairyna on December 19, 2013 at 2:40 PM said...

chaiyok!!chaiyok!! ana..u can do it.. :)

Syima ~Mama Kyra~ on December 20, 2013 at 9:47 AM said...

ala hi sedih ana..huhuhuhu..baru nk tnya ana psl EBM ni..tgk2 pagi ni nmpk n3 kat blog..uwaaa...redha je la..stp dugaan ada hikmahnya..chayooo!!

anna on December 20, 2013 at 10:27 AM said...

TQ zie dan kaksyima...chaiyok chaiyok!

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez