Wednesday, January 22, 2014

Hariz's drawing


Hariz now is 6 years old dan ape yang saya boleh nampak die bertambah matang berbanding dulu
from left:daddy,mummy(wearing tudung)fitri and hariz (holding ain in his arms)
Sekarang ni mummy tak perlu gune high pitch tone untuk anak2-including fitri sbb mummy dah ade assistant :)
butterfly 
 Hariz can take care of ain while mummy buat kerja2 rumah.
the one yg warne kuning tu is lampu kate hariz dan yg mcm star2 tu is kipas

the 1st butterfly yg hariz lukis is better than this but ini pon cantik jugak
 dan hariz is more sensitif now oleh itu mummy has to explain everytime kenape dan mengape mummy marah die,fitri or ain.Hari2 kene sebut perkataan sayang supaye die tidak terase asing dan kekurangan kasih syg from both of us.

Bile hariz pakai baju kafa nampak die makin matang :)


0 org nak conteng on "Hariz's drawing"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez