Friday, January 24, 2014

Sejuk


Sejak dari Bulan 12 tahun lepas cuace di pahang terutama sekali kuantan sejuk jer.Malam tido rase takmau pasang kipas tp rase rimas la pulak bile tido tak pasang kipas jadinya kipas masih on tapi kelajuan paling perlahan.

Dan disebabkan penggunaan elektrik terutama sekali aircond sangatlah minima,bil elektrik kami pon banyaklah turunnya.Alhamdulillah disebalik kenaikan tarif letrik januari lalu,kami tidak terase sangat la dan harap2 cuace sejuk begini berkekalan sampai hujung tahun ni,hehehe...bolehla feeling2 duduk obersea,muahahaha

Kalau duduk dalam rumah pon rase nak pakai stokin/selipar mcm dalam cerite korea tu...kehkehkeh kuat betul pengaruh korea dlm diri saya, tapi rase mcm terganggu pulak nak kuar masuk toilet dan risau pulak ain masuk mulut selipar tu since ain sekarang sangatla suke masuk barang dlm mulut dan die ade lg satu peel suke buat aksi kuak lentang smbil cium lantai tande protes kalau tak dpt sesuat yg die nak.Aduhai anak dara tu.

Berbalik cerite cuace sejuk tu,macammane la agaknya kalau tibe2 satu hari nanti salju turun kat bumi malaysia...mustahil atau tak mustahil korang rase??

0 org nak conteng on "Sejuk"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez