Monday, February 10, 2014

Piknik

3 org nak conteng
Dah lame tak berpiknik beramai2 begini.
Anak2 pon happy dapat main pasir dan pantai sampaikan hari2 pulak die mintak pg piknik.
Angin sangat kuat sampaikan ain susah nak berjalan,siap boleh terjatuh kene tolak dgn ain

mummy pls help me,ain tak boleh nak bangun
Model tepi pantai







kaum bapaks sedang sibuk berbbq

Kids with their activities
while kaum ibus busy mencucuk sotong dan kaum seangkatannya untuk dibakar.Sila abaikan muke yg ntahapeape tu,kate candid kan..kehkehkeh





mmg best dapat tido tepi pantai begini






















daddy busy mengutip ketam
Sila layan jela gambar ni semua sbb saya malas giler nak select edit dan sebagainya.Tgk la keseronokan anak2 dapat main pantai bersame sepupu2nya.

Kesemua adik beradik berkumpul dan berkelah kat sini.All togather campur anak2 dan suami isteri kesemua kami ade lebih lebih kurang 25 orang tapi bile dah berkumpul begitu nampak mcm sikit je kan

Setahun sekali kite semua patut ade aktiviti kekeluargaan begini barulah hidup lebih ceria dan bahagia.

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez