Monday, February 10, 2014

Piknik


Dah lame tak berpiknik beramai2 begini.
Anak2 pon happy dapat main pasir dan pantai sampaikan hari2 pulak die mintak pg piknik.
Angin sangat kuat sampaikan ain susah nak berjalan,siap boleh terjatuh kene tolak dgn ain

mummy pls help me,ain tak boleh nak bangun
Model tepi pantai







kaum bapaks sedang sibuk berbbq

Kids with their activities
while kaum ibus busy mencucuk sotong dan kaum seangkatannya untuk dibakar.Sila abaikan muke yg ntahapeape tu,kate candid kan..kehkehkeh





mmg best dapat tido tepi pantai begini






















daddy busy mengutip ketam
Sila layan jela gambar ni semua sbb saya malas giler nak select edit dan sebagainya.Tgk la keseronokan anak2 dapat main pantai bersame sepupu2nya.

Kesemua adik beradik berkumpul dan berkelah kat sini.All togather campur anak2 dan suami isteri kesemua kami ade lebih lebih kurang 25 orang tapi bile dah berkumpul begitu nampak mcm sikit je kan

Setahun sekali kite semua patut ade aktiviti kekeluargaan begini barulah hidup lebih ceria dan bahagia.

3 org nak conteng on "Piknik"

Khairyna on February 7, 2014 at 4:43 PM said...

kat pantai sepat ke ana? aritu gi gak ngan family..baru nk bakar ayam..ujan pulak..last2 bakar je ayam dpn umah..haha

Syima ~Mama Kyra~ on February 10, 2014 at 3:53 PM said...

Mami muka tegang sotong keras sgt nk cucuk kot...kekeke

anna on February 10, 2014 at 5:18 PM said...

aah zie...kat pantai sepat,alhamdulillah ms kiteorg pg cuace baik sgt,tu yg ain siap boleh tido kat tepi pantai..hehe

haha...muke tegang sbb gosip lebih

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez