Friday, May 16, 2014

supermommy

2 org nak conteng
Yes...dengan bangganya saya menggelarkan diri saya SUPERMOMMY.Why???
Sebab saya berjaya menguruskan anak2 selama 3 hari tanpa suami disisi.***clapclapclap

Mulenya saya risau jugak takut tak boleh nak handle anak2 especially waktu tido dan waktu bangun tido.2 perkare tu mmg agak mencabar terutama bangun pagila,nak suruh mandi dah 1 hal bile dlm bilik mandi ssh nak kuar pulak,bile dah siap mandi nak pakai baju pulak.Mmg berperang tapi alhamdulillah anak2 saya sgt behave dan dgr cakap walaupon pagi2 makeup mummy sempat cair sbb berpeluh2 but im hepi hariz,fitri dan ain sangat baik.

Nsb baik esok sudah cuti dan daddy pon sudah balik ke pangkal jalan,bolehla relak2 sikit kan.

Selamat Hari Guru!!!
 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez