Thursday, June 12, 2014

Johor Premium Outlet



Orang pg kite pon nak pg la jugak,kalau tak beli pon at least penah la sampai kan.Maka keesokan hari selepas kenduri adik,kami bergerak pegi ke JPO.Kami pergi hanya berempat,hariz kami eksport ke kakak sbb dorang sekeluarge berjimba ke legoland.

Sbb kami takde hp canggih nak waze gps bagai,maka kite ikut signboard ajela.Kami masuk exit kulaijaya,singgah di shell untuk tanya jalan.Hehehe....kalo tak tanye konfom kiteorg sesat ntah kemane sbb langsung takde tanda arah dan signboard untuk ke JPO. Mmg langsung takde hatta satu pon takde.Pihak perbandarana kulaijaya atau Majlis Bandaraya Johor kene take note hal ni.


Dah sampai JPO



Sila la tgk kedai ape yg ade dlm JPO


The foodcourt.




Keseluruhannya barang2,baju2 dan ape saje yg ade di JPO ni tidaklah semurah mane.Harganye lebih kurang je dengan harga diskaun di shoping mall di KL tp ade jugak certain2 brg harganya lebih mahal berbanding beli online(especially handbag berjenama)Oh...kalau  korang nak masuk butik2 berjenama mcm coach,korang kene beratur untuk masuk kedlm butiknya,maka pergila pagi2 untuk tidak beratur panjang.

Pendapat peribadi saya,suasana membeli di JPO sangat sesuai untuk bwk budak2 mcm ain dan fitri.Tidak terkepung mcm dalam shoping mall.

Tak banyak hasil yg saya dapat dari JPO,hanya beberapa pasang baju anak2 ajer.Untuk mummy tak sempat nak pilih sbb fitting room sangat pack.Saya malas nak beratur sbb tgkla gaye gambar anak2 saya kat atas tu.Punyala tak duduk diam kan.

Lupe pulak nak cerite,foodcourt die mmg agak mahal tp makanan die sedap!berbaloi dengan harganya.Mmg rekemended.

Okla...itu sahaja perkongsian saya tentang JPO.jumpe lagi....baiiiii

1 org nak conteng on "Johor Premium Outlet"

Syima ~Mama Kyra~ on June 17, 2014 at 4:03 PM said...

merasa jgk shopg JPO ye..kami je lum jejak ke JPO wlpn dah smpi ke JB..yela situ takde signboard JPO..HEHE

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez