Thursday, June 12, 2014

Selamat Pengantin Baru Pak Anjang!


Secare rumusannya pak anjang sudah kawin.ALhamdulillah,dengan itu bertambah lagi ahli keluarga kami.
Majlis sebelah perempuan dibuat di Johor,maka kami berlima(daddy,mummy,hariz,fitri dan ain)berjalan lah ke johor.

Akad nikah adalah hari jumaat,johorkan cuti setiap jumaat dan kami bergerak dari kuantan pukul 8 pagi.Berkonvoi 2 biji kereta,kereta abah dan kami.Singgah makan pagi di muadzam shah.Sbb plan ke johor dah lame dibuat maka daddy pon bersantai2 ajer pandu kereta.

Sampai di Johor lebih kurang 2 petang. Maka kite terus jela ke acara kemuncak sbb mummy dah malas nak karang cerite panjang2.Kihkihkih

ready 

Go
mak nini(adik),mummy(ain),angah(kakak)
Ni jer gambo yg ade mase malam akad nikah.Daddy tak dan nak snap gambo sbb sebuk kejo anak2 yg riang gembira main lari2 luar surau.

Esoknya berlangsungla kenduri besarnya.We olls memakai baju biru color.

ain dan fahmi

helo mummy

ntah apela adik beradik ni buat
sedia beraksi diatas pelamin

with aunties and cousins

part of famili

inang-inang







Cuace boleh tahan panas,budak2 dah tak tentu arah especially bile nampak kek ni.Lepas acara cake cutting berlemoih baju masing2 kene krim kek ni.Plan asal nak ke ayer hitam lepas kenduri tp sbb cuace yg panas dan keadaan yg tak berape mengizikan kiteorg just balik rumah berehat jer....kehkehkeh


Okayla...tu jer cerite wedding pak anjang.Nanti kite stori da mori pasal JPO pulak.baiii


0 org nak conteng on "Selamat Pengantin Baru Pak Anjang!"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez