Tuesday, August 19, 2014

BOIKOT


Sekarang ni kami betul2 mengamalkan dasar boikot israel produk. Dulu rasenye 2 minggu sekali pg brekfast@Mcd tapi sekarang no more, brekfast roti canai pon sedapppppppppppppp.

Selain dari Mcd, say no to NESCAFE and MILO too.Lets change to INDOCAFE and OVALTINE,



 vico tu mcm kurang sikit rasenye,not sure whether ovaltine comes from where tapi no worries sbb we have BUYCOOT app di playstore.Choose FREE PALESTINE campaign then ikut jela arahan kat situ

Ok...selain dari 2 barang kat atas tu, MAGGI pon tak boleh korang dan sebagai pengganti kiteorg berubah ke me segera ADABI, rasenye not bad kami ambik kari ayam flavor,rase lain belum try lg.


Banyak betul barang2 yang nak kene di blacklistkan selepas ni dan hopefully jihad kecil kita ini akan membantu saudara islam kita di palestin.Insyallah.SAVE GAZA!

0 org nak conteng on "BOIKOT"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez