Thursday, September 18, 2014

MINI ZOO KEMAMAN


Okay okay....memang lame gile tak menjenguk ke blog dan sebenarnye dah hampir2 terlupe kewujudan blog ni,kihkihkih....sekarang ni musim tgh banyak keje dan musim mengganti puase (magrib kan awal)

So pada hari cuti yang lepas,selepas kejadian di Felda Neram itu (biarlah rahsia) kami (3 famili) terus menuju ke kemaman.Gile jauh mak ai dari situ ke kemamam,sempatla si piti dan ain tido 2 lelap while hariz sepanjang perjalanan asyik tanye bile nak sampai *sigh





Kesimpulannya biase2 aje,jika anda nak tgk berbagai jenis burung merak maka anda harus datang ke sini sbb berpuluh2 ekor merak ade sampaikan hariz kate "mummy,kenapa same jer semua ni,tadi mcm dah lalu pastu lalu lagi,bile nak habis"

Yang menarik perhatian saya adalah burung tiong yang bercakap.Mak jakun tak penah tgk burung bercakap...hehehe

Buaya adela 2 ekor,harimau sekor,singe sekor,gajah 2 ekor dan tak lupe orang utan.Org utan ni nampal cerdik uolss.Pg la sendiri kalo nak tgk kecerdikan org utan ni.

Balik dari kemamang singgah makang kepok lekor dan sata di aziz satar restoren.Rating :biase2 je sbb tmpt tak selesa langsung dan makanan pon so so ajer.

Sekian.

0 org nak conteng on "MINI ZOO KEMAMAN"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez