Wednesday, October 15, 2014

Selamat hari lahir yang ke 1 tahun 9 bulan


 Rupenya anak dara saya dah tak lame lagi nak masuk 2 tahun. Pandai sangat melawa dan mmg hebat bab2 copycat mummy :)

wearing mummys highheels..peace yo!

Okay...saya mmg bersiap jika nak pg keje.Self motivation korang,kalo pg keje muke mcm baru bangun tido tak semangat pulak nak pg keje,si die pon nanti komplen apesal muke comot.Huh!





Konon2 tgh pakai lipstick lah tu,pandai pulak dok depan cermin nak pakai tu.Anak dara la katekan.




Dah nama perempuan kan, i told him boleh tak buat mcmni kat rumah sbb nampak mcm seronok betul tgk ain main masak2 kat sini since we just have mainan dapur kecik jer kat rumah




So inilah mainan masak2 yang ade kat umah sekarang ni.Habis abang2 pon ikut main sama.

Most important thing, saya masih menyusukan ain :).Tahniah untuk diri sendiri!!

Sekian

0 org nak conteng on "Selamat hari lahir yang ke 1 tahun 9 bulan"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez