Monday, October 13, 2014

Selamat Hari Raye AidilAdha


Ambik feel dulu


Orang dah nak masuk Deepavali tapi baru terhegeh2 nak cerite pasal raye korban.Well....hari raye mmg tak pg kemane2 since tiada ahli keluarga yang masuk korban tahun ni. Jadi tiada ape yang istimewa kecuali dapat makan sedap dari rumah orang...hehehe

Kemudian selang beberape hari,opis pon buat korban. Selama 3 tahun berpindah sini tak pernah lagi rasenye opis tak buat korban begini






 Kumbang sorang tu adalah Bos besar negeri Pahang, sebab die dah nak tamat kontrak maka ambik la sekeping 2 gambo kenangan dgn die.
 yang tudung biru tu adalah isteri die...eh bukan tudung biru yg tgh gosip tu,yang tu dato mizi yang punya....muahahahaha
 Nampak sibuk beno gayanya kan bawak file pg kenduri kendara, korang janganla muntah kate iolss berlagak pulak,yang sebetulnya nak kene kejar signature boses sbb the next day mak ade miting uols



Okay...yang ni muke hepi sbb segala kekusutan iols dah hilang : paper yang dihantar untuk miting next day dah selamat diterima oleh pihak HQ dan yang penting iols dan dapat semua signature tu,jadi bolehla berposing ala2 retis...hahahaha


Dan untuk pengakhiran, iols bawak balik 4 beg plastik berisi daging korban tapi ms iols karang cerite ni kesemua daging dah habis masuk dalam perut....hehehehe.

Sekian

0 org nak conteng on "Selamat Hari Raye AidilAdha"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez