Tuesday, November 25, 2014

Long Silent

0 org nak conteng
Pheww...lame betul rasenye tak menghapdet belog.Sibuk sangat2 hokey!!! Ni pon ala2 curi mase sekejap sbb gua sudah tensen tgk itu kerja.

Next yr anak sulung saya sudah memasuki tahun 1.Whoa...dah besar dah anak saya kan.Setakat ni belum ade terime surat untuk orentasi ke atau peksa utk kedudukan kelas.Saya sebenarnye mcm risau la jugak sbb hariz ni membace tak berape lancar lg hopefully bile tibe waktunye die akan cpt belajar dan cepat memahami ape yg cikgu die ajar

Fitri pulak next yr dah masuk 5 tahun.Insyallah masih ditadika yang lama.Kalau tgk dari buku rekod akhir tahunnya,nampak ade peningkatan.Alhamdulillah...semoga fitri lebih cepat matang dan cepat boleh membaca.

Ha...yang paling kecik buat seketika ni,si ain tu baru2 ni kene jatuh dihempap tangge.Mmg sesuai sgt pepatah tu dgn ain,nak buat cemane...ade 2 org mentor die kat umah tu tapi yang hebatnye die tak menangis langsung.Bile abg die tegur barula di menangis.

Kelmarin adalah hari ulangtahun perkahwinan kami yang ke-7.Alhamdulillah syukur ikatan antara kami masih kuat dan semoga ikatan ini akan kuat untuk selama-lamanya.Pasang surut ribut petir angin kencang kadang2 ade jugak berlaku,lumrahla kan hidup berumahtangge.Barula adventure dan barulah kite betul2 dapat mengenali hatibudi pasangan kita.yeke dok???

Maka saya tinggalkan entry ini dengan beberapa keping gambar.


Sekian

***Next kite cerite pasal konvo hariz dan fitri.Tunggu
 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez