Tuesday, February 17, 2015

Gathering kelab dan Nuffnang


Lame betul rasenye tak dapat iklan nuffnang tapi harini saya perasaan nuffnang baik hati nak bg iklan kat saya walaupon tau blog ni sendu ajer...kejap timbul kejap tenggelam.Selepas cashout tahun lepas earning pon tak berape nak banyak lg...agaknye kene tgg 2 3 tahun lg kot baru boleh cash out....hahahaha

Harini nak cerite tentang gathering kelab kereta.Dulu suami saya mmg gile sangat dengan kereta sampaikan dalam keadaan mengandung pon saya kene ikut die pg ke litar lumba sepang(sepang drag battle). Mase tu tgh mengandungkan hariz.Kemudian selepas hariz lahir die kurang perkara2 begitu.Sampaila die berjumpe dgn geng2 kereta ni.Sebenarnye mase tu die nak cr barang kemudian join grup FB kemudian grup FB tu rupenye ala2 perkauman pulak dan majoritinya adalah Cina dan dorang ni conquer the market dan jual brg2 ke org melayu mahal kot.

Dipendekkan cerite dorang bukak grup wasap hanya untuk melayu sahaja.Jadi bersahabat la mereka sehingga ke hari ni.Alhamdulillah semuanya sangat sporting dan supportive,partners masing2 pon ok ms gath aritu.



Say cheese

Alhamdulillah....everything went well. Masuk kereta on ekon anak2 terus tertido kepenatan.

Ok bai

0 org nak conteng on "Gathering kelab dan Nuffnang"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez