Thursday, February 26, 2015

KONVO TADIKA NALURI KIPSAS


The stage


Its the day!!!
Akhirnya hari yg ditunggu oleh hariz akhirnya tiba.Penat uols nak jawab soklan hariz sbbnya die dah puas berlatih kat skolah dan die tak sabar nak buat persembahan atas stage ni

So we woke up very early than usual sbb fitri kene berkumpul di taskanya pukul 730. Tema tahun ni GAZA and SAVE PALESTIN. Saya sangat tersentuh dgr lagu la tahzan-Heliza Helmi,sedap rupenye lagu ni sbb kami dok dgr hariz dan fitri ulang2 menyanyi kat umah tapi takde melodi langsung...mmg kelaut...hahaha but seriyesly lagu ni mmg sedap sangat.
Line up please 

Mmg tak terkawal the boys

Budak yang dah keboringan dan kelaparan serta mengantuk


Fitri pon ambik skrol jugak
They were not wearing JUBAH KONVO as the jubah adalah tak cukup.Katenya anak2 6 years tahun ni terlebih.



Me and Ain
And last but not least
Fitri muke masam macam kene pakse bergambo



2 org nak conteng on "KONVO TADIKA NALURI KIPSAS"

Syima ~Mama Kyra~ on March 5, 2015 at 9:29 AM said...

konvo hariz ke fitri..confius...atas cite hariz tak sabar..tp last gmbr fitri :D Eh 5y pun dah ada konvo jubah..dasat..ingtkn 6y baru merasa jubah konvo..sama la tema LC dgn tadika naluri..save GAZA :)

anna on March 5, 2015 at 9:58 AM said...

due2 sekali tp gambo hariz tu asyik jer lupe nak attach...dah lame sgt peram dlm draft tu..hehehe
gambo fitri tu untuk diframekan,so semua budak merase pakai jubah secara bergilir2

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez